Financieel advies voor bedrijven

Uw kredietregisseur in Amsterdam 

Sparringpartner

Staat u voor een (ingrijpende) beslissing? Wilt u eens van gedachten wisselen met iemand van buiten? 

Van ondernemers hoor ik vaak dat ze ‘er uiteindelijk alleen voor staan’. Dat ze soms behoefte hebben aan iemand die hen als ondernemer begrijpt. Iemand die ondersteuning biedt en klaar staat als het nodig is. Het runnen van een bedrijf is soms stressvol. 

Wat mag u van mij verwachten?

Als sparringpartner kijk ik met een bedrijfseconomische insteek naar uw bedrijf. Maar heb ook oog voor de mens achter de ondernemer. Wat is de problematiek binnen uw bedrijf en wat ging hieraan vooraf? Welke alternatieven zijn er? Wat zijn de risico’s (die anderen vaak niet uitspeken, omdat ze een belang hebben bij voortzetting van de plannen)? Leidt stress tot een tunnelvisie? Indien nodig maak ik middels een dooorekening de financiële gevolgen van alternatieven inzichtelijk. Dit werkt vaak verhelderend in de praktijk. Hierdoor kunt u betere beslissingen nemen. Dit geeft rust, waarna u weer verder kunt.

Om uiteindelijk inhoudelijk verder te komen, moet de basis van het gesprek goed zijn. In de basis gaat het om vertrouwen, een open en inlevende houding, begrijpelijke taal, oprechte intenties en ‘de juiste toon’. Dit mag u van mij verwachten.

Goed om te weten:

- 3-maands Euribor  3,86%
- 10 jaar staatslening  2,84%
- groei BBP 2024 1,1%
- groei BBP 2025 1,6%
- consumentenvertrouwen -21
- producentenvertrouwen -3,6
- inflatieverwachting 2024 2,7%
standen per 1 mei 2024  

Contactgegevens

van Hall | Financieel bedrijfsadvies
Noordzijde 40
1064 GV Amsterdam
svisser@vanhall-independent.nl
020- 4862784