Financieel advies voor bedrijven

Uw kredietregisseur in Amsterdam 

'Na een goede voorbereiding op de start, was de financiering vlot geregeld. De begeleiding hierbij door Van Hall was cruciaal', Geert Knol, Flex Impact. 

De doorstart...van een drankengroothandel

Onderstaand leest u het verhaal van een anonieme ondernemer die wij onlangs hielpen

Wat was er aan de hand?

Ik ben directeur en eigenaar van een drankengroothandel. De bedrijfsomzet groeide behoorlijk snel de voorgaande jaren. Door een reeks van tegenslagen kwam mijn bedrijf echter in zwaar weer terecht. De situatie verslechterde met de dag. Ik was de hele dag bezig met brandjes blussen en kwam niet meer toe aan de klant. Er moest wat gebeuren en snel ook. Via een leverancier kwam ik in contact met Van Hall.  

Hoe pakten we de problemen aan?

Met de ervaren adviseur van Van Hall kon ik vanaf een afstand naar mijn bedrijf kijken om een totaalbeeld te krijgen. Van Hall dacht echt met mij mee en sprak voor mij 'begrijpelijke taal'. Hij drong zijn mening niet op, maar liet me wel oplossingen zien. Dit was voor mij al een hele opluchting. Van Hall hielp mij bij een doorstartplan. Toen we dit doorstartplan klaar hadden gingen wij op zoek naar financiering.

Wat was het resultaat?

Van Hall kent vele voor mij onbekende financieringsvormen en vond voor mij een oplossing op maat. Omdat Van Hall de procedures kent, verliep de behandeling van mijn financieringsvraag heel vlot. Ik kreeg eerder dan verwacht groen licht op mijn vraag. Er viel toen een zware last van mijn schouders en ik kon me eindelijk weer richten op de opbouw van mijn bedrijf. 

Goed om te weten:

- rente 3-maands Euribor  -0,51%
- rente 10 jaars staatslening  -0,30%
- groei/krimp BBP 2020 -5%
- groei BBP 2021 3%
- consumentenvertrouwen -29
- producentenvertrouwen -5,4
standen per 1 sept. 2020  

Contactgegevens

van Hall | Financieel bedrijfsadvies
Noordzijde 40
1064 GV Amsterdam
svisser@vanhall-independent.nl
020- 4862784